noniin, tässä sitten viimeviikolla päästiin muuttamaanki, ihana kaksio parvekkeella ja omalla saunalla vähän kauempaa keskustasta ku edellinen :) täysin tyytyväinen olen! ehkä hiukan liian aikasin tosin muutin, kela ei ainakaan kovin maksele vuokria yksin isossa kaksiossa asuvalle, mutta onneksi on näitä apuja vähän jokapuolella.

lapsen iskäki lomilta tullessaan käy jokakerta ainakin yhen yön kyläilemässä ja kattomassa mitä mulle kuuluu, viimeksi intoutu jo soittamaan lempibiisejään mp3-soittimesta mahalle :D mielenkiintonen näky luultavasti

nyt ollaan sitte muutenki jo niin pitkällä että neuvolassa aletaan käymään kahden viikon välein, sinänsä ihan mukava tietää useammin kuulumisia, mutta koulun kanssa menee ehkä vähän turhankin vaikeaksi. viimekerralla kaikki oli hyvin, mitä nyt painoa tulee edelleen kilo viikkoon mikä on aika kiitettävästi, saa nähä saanko painoa normaaliksi enää vaikka juoksisin pysähtymättä ylämäkeen vaunujen kanssa monta tuntia jokapäivä pelkällä vesikuurilla -.-' ja tosiaan ensviikolla on aika äitiyspolillekki, saa tietää synnytänkö normaalisti vai tehdäänkö mulle sitte se suunnniteltu sektio. tosiaan mulla on kuulemma eteisistukka, elikkä ilmeisesti istukka on kohdun suun edessä, ja jossei se nyt ensviikkoon mennessä ole sieltä noussu niin ainut vaihtoehto on sektio. minun puolesta sinällään ihan hyväki vaihtoehto olis tuo sektio, tuo synnytys ei nimittäin siltä ole tähän mennessä kuulostanu/näyttäny että siitä kunnialla selviäisin hengissä, mutta katsotaan.

ja tuossa eilen tuli muuten ensilumetki, maassa on jo 5cm lunta ja jokapaikka on ihan valkonen C: jotenki piristi kauheasti vaikka yleensä vihaanki lunta henkeen ja vereen!

mutta nyt sitte laskuja makselemaan ja lenkkeilyä suunnittelemaan ;)