isästähän ei sitte viime kirjoituksen jälkeen ole mitään kuulunu, ja taitaapa siitä muutenkin kuukausi olla että mies itsestään mitään ilmoitti. liekkö on enää edes samalla paikkakunnalla. viestiähän olen yrittäny laittaa, ja soittamisestahan ei yhtään mitään tule (ukkohan on melkein joka päivä humalassa tai pilvessä) ku eihän se vastaa puhelimeen.

no, hyvä puoli noissa viesteissä on kyllä että se jokatapauksessa ne lukee, vaikkei vastaakkaan. toisaalta alan olla jo sitä mieltä että minun puolesta se voi pysyä poissa, pärjään paljon paremmin itsekseni!

no sitte takaisin ilosiin asioihin hetkeksi: löysin aivan ihanan pinkin pinnasängyn ikeasta, nyt vaan pitää odotella että jos lapsonen sattus tyttö olemaan niin tuon sängyn pääsisin ostamaan :) muutenki siellä oli kaikenlaista mitä olisin halunnu pakettiautollisen sieltä kantaa, mutta päädyin siihen etten mitään vielä osta, kuitenki olen niin alussa että mitä vaan voi tapahtua.

tuohon mitä vaan voi tapahtua muuten voisin kysyä; onko normaalia että alavatsassa tuntuu siltä kuin olisi virtsatientulehdus? nyt on muutaman päivän ollu sellanen tunne, mutta virtsatessa ei mitään ongelmaa, eli sehän se ei sitten ainakaan ole. kai? no, maanantaina on taas uus neuvola ja lääkäri, ehkä ne osaa kertoa jos kukaan ei kerkeä kommentoimaan! ihanaa taas päästä sinne muiden ihmisten töllisteltäviksi, ja kaikken ihanimpanahan on että olen ne aiemmat neuvolat käynyt sen miehen kanssa ja vakuutettiin sille tädille että homma on hanskassa ja vaikkei seurustella enää hoidetaan lapsi yhdessä. no enhän mie voi mistään tietää että sitte käy näin, että miehellä flippaa päässä? maanantaina siis ensimmäinen neuvola yksin, pääsen selvittämään tilannetta ;d liekkö kaikkea uskallan edes mainita.

saa nähdä, lähinnä jään enemmän odottamaan jännityksellä ku innolla !