Noniin! nyt sitten ollaan kesäfiiliksissä sekä pikkunen että minä! iskä on alkanu ottamaan asioista vastuuta ja hoitaa niitä nyt jo innolla, vaikka ei armeijasta pidäkkään. oli kuulemma aiemmin suunnitellu muuttoa toiselle paikkakunnalle, mutta nyt sitten ilmotti ettei asia kiinnosta enää eikä minua voi jättää yksin! JEI!

sitten tosiaan, kävin tuossa rv 20+6, eli muutama päivä sitten ultrassa sairaalassa eikä sieltä sitten niin kauhean hyviä uutisia tullutkaan. lapsivettä on kuulemma aivan siinä alarajoilla ettei sitä ole liian vähän, istukka on jotenkin omituisessa paikassa (selän puolella liian alhaalla) ja suolistossa on jotain mitä pitää katsoa josta ei kuulemma kannata edes huolestua.

sain siis sairaalan lääkärille ajan tuohon ensikuun alkuun missä noita asioita tutkitaan, muuten vauva on kuulemma kasvanu oikein hyvin ja laskettuaika siirty hieman aiemmaksi eli 3.12, alunperinhän se oli 1.12.

ja tosiaan siitä kummallisesta tunteesta vatsassa: sehän oli liikettä niinku ajattelin, seuraavien päivien aikana tunsin sen selvemmin ja vatsan päältä liikkeet jo näkee jos sattuu oikeaan aikaan masua kattelemaan! nyt on sitte jo sellanen kumpu että!

eilen illalla sitte tapahtu kummallisia asioita: miehen sukulaiset otti yhteyttä! kaikki kuulemma tukee minua eikä kukaan ole käymässä kimppuun, iloisia ovat ja mukana haluavat lapsen kasvussa olla. elikkä ei siitäkään enää ressiä, nyt pitää lähinnä ihmetellä miten saan minun marsista ja miehen plutosta tuleet suvut sulatettua yhteen.

hyvää siis kuuluu! ja kiitoksia kommenteista, en jotenki jaksa perehtyä tähän miten täällä vastataan tai muuta, joten en ala erikseen ihmisille vastaamaan, mutta kaikki kommentit olleet mukavia tai ainakin asiallisesti esitettyjä, hyviä mielipiteitä siis.