nyt ollaan sitte käyty ultrassa, ja kaikki näytti normaalilta, onneksi :) (nythän ollaan 12+6) on tosin melko ikävää käydä siellä ensinnäki yksin, ja sitte siihen päälle vielä se että kaikki vanhemmat kattoo jotenki vinosti, jotenki niiden kasvoilta voi lukea sen että ne olettaa etten onnistu niinku muut ja ettei mulla olis varaa tai jotain. tekis mieli kyllä huutaa niille ettei kaikki nuoret ihmiset ole vastuuttomia tai ryyppää ja hajota paikkoja, mutta ei ne ole sen arvosia että menettäisin hermoni ;> ultrassa muuten vaihtu laskettu aikakin muutaman päivän aiemmaksi, 1.12!

mutta tulipa sitte lisää vettä myllyyn! kuulimpa tuossa eräältä hyvän päivän tutulta keneen tässä tänään kaupungissa raha-asioita selvitellessä törmäsin, että tämän lapsosen isä on taas jaellu sille mielipiteitään. kuulemma ei meinaa isyyttään todistaa ettei joudu mitään maksamaan (ja vastuuta ottamaan). että ihminen joka näistä asioista paljonkin tietää vois kertoa mulle, vähän vähemmän näitä lapsitaisteluja kokeneelle että miten homma toimii ja jos teen isyystestin, onko isällä mahdollista sitte yrittää viedä lapsi multa pois sitte ku tajuaa että menettää oman lapsensa kasvamisen?

tästähän nyt tajuaa jo aika hyvin jos kukaan samalla paikkakunnalla asuva lukee että kuka olen, joten sama se nyt on vielä lisätä että tämän lapsen isällähän ei ole omaa isää tavallaan, tai oikeastaan isä ei ole osallistunu poikansa elämään ollenkaan. sillon ku aloin kyseisen pojan kanssa seurustella, hän tosi usein mainitti että olis kiva jos olis oma isä ja että hänestä tulee kyllä paljon parempi isä ku omastaan. no mitäköhän ihmettä noille mielipiteille nyt on tapahtunu? ja ihmettelen vielä sitäki että minähän jätin, ja hän yritti sopia riitaisaa eroa ja olla kaveri vielä, niin missä vaiheessa asiat on kääntyny päälaelleen?

kuitenki noista hankalista ihmisistä huolimatta mulla ei ole ollu enää pahoinvointiakaan viikkoon ainakaan eikä muutenkaan ole enää niin hankala olla. mitä nyt välillä vähän ärsyttää ku kaikki kaverit tuntuu menevän vaan alkoholin perässä ja perjantait saa oletettavasti viettää aika yksinäisessä seurassa ellei vanhempien luokse lähde kyläileen tai baariin selvinpäin istumaan.

eiköhän tästä selvitä, ku vielä muistaisin tänne vielä asioita kirjotella :D