alkaa jo tasoittumaan tämä homma, mieskin ottaa välillä ihan itse yhteyttä ja pyytää kyläileen. tässä alle viikko sitte kävin siellä yötäkin. se oli ehkä omituisin yökyläily ikinä; tavallaan kaikki tuntu jotenki tutulta, tottakai ku miehen kanssa yli kaksi vuotta seurustelin ja kaikki tavarat on entisestä asunnosta tuttuja, ja asuntokin on miehen siskon entinen eli sielläkin aiemmin olen toki ollut, mutta silti mikään ei ollu tuttua.

jäin miettimään sitä, että muutama tunti oltiin vaan ja juteltiin, vauvasta ei ukko tosin suostu paljoa puhumaan ja vastailee mahdollisemman lyhyesti. muista asioista sitten juttelee ihan normaalisti ja ystävällisesti. siinä sitte erästä sarjaa katellessa päätti ottaa syliin kattomaan ja myöhemmin pussata? alle puolituntia noiden tapahtumien jälkeen sitten ukko kommentoi "tuota, eihän tässä mitään tunteita ole" keskellä keskustelua.

tuohon olis mukava saada vastaus; valehteliko mies jostain kumman syystä vai oliko se tosissaan ja muuten vain hellyydenkipeä? koska minusta ei kyllä kovin kaverilliselta vaikuttanu muutenkaan, veti minut vielä yöksi ihan syliin nukkumaan ja aamulla ku sai silmät auki, ensimmäisenä otti minut lähemmäs. ihmeissään saa kyllä tuon ihmisen kanssa olla jatkuvasti, käyttäyty se sitte positiivisesti tai negatiivisesti.

mutta toisaalta ehkä se alkaa tottua ajatukseen, ehkä se nyt aikuistuu, ku kerta pyytelee anteeksi kaikkea sanomaansa ja jopa baarista (!!!!!) lähettää viestiä että olenko hereillä jos tulis käymään. elikkä minua on ajateltu ;)

niin ja sitte vielä vähän vauvasta loppuun! olen jotenki ihan varma että tunnen lapsen liikkeet nyt! muutaman päivän ajan on omituista liikettä tuntunu alavatsassa aina iltaisin ku menee sänkyyn rauhassa makaamaan :> tuntuu jännältä, mutta ihan vannomaan en menis. toisaalta noiden kirjojen mukaan ei minun sitä pitäs tuntea vielä, koska olen ensisynnyttäjä ja olen vasta nyt 18+2.

tiistaina neuvola! ajattelin laittaa miehelle sunnuntaina viestin jotenki tähän suuntaan "tiistaina olis neuvola, ajattelin ilmottaa että jos haluat tulla mukaan tähän viimeseen ennenku menet armeijaan :)" ja jotenki olen kai taas ihan sekasin noiden hormoonien kanssa tai sitte vaan tosissaan tunnen jotenki että se tulee! ja sitten vielä muistin aikana pakko kommentoida: joku aiemmin kirjotti mulle että omituinen tunne alavatsassa joka ei virtsatientulehdus ole, olisi klamydiaa. elikkä alussahan mulle tehtiin ne tutkimukset eikä mitään sukupuolitauteja ole! elikkä pitää kai kysäistä sitä tiistaina, jos muistan :)

ja sitte ihmiseit, olis ihanaa jos joku tietäis tästä armeijasta enemmän;

1. miten armeijasta saa vapaata esim. ultraääneen, vai saako ollenkaan

2. miten synnytyksen kanssa jos en halua olla yksin viimesilläni kotona; saako mies jotenki vapaata sieltä ku ei tiedetä edes tarkalleen milloin synnytys käynnistyy ja kauanko saa olla sen jälkeen kotona ennen takaisinmenoa

3. kuulin jostain että armeija maksais jotain pakollisia vauvantarvikkeita, eli pitääkö tämä paikkaansa ja saanko armeijan ostamaan esim. autoon istuimen tai pinnasängyn?